Fordított a SZEOL a Pécs ellen

kép

SZEOL SC–PMFC 2–1 (1–1)
Labdarúgó NB III Közép csoport, 19. forduló. Szeged, SZVSE-stadion, 300 néző.  Vezette:  Antal Péter – jól (Molnár, Vrbovszki).
SZEOL SC:  Leindler 7 – Kéri 6, Rácz 7, Gál 7, Gajág 7, Gajda 7 – Pócs 7, Lévai 6, Makszimovics 6 (Kalmár, 69.) – Horváth P. 7 (Buzási, 87.), Péter 7 (Beretka, 64. – 6).  Edző:  Siha Zsolt.
PMFC:  Kovács – Katona, Koller, Kálmán, Fujsz, Varga T., Valkovszki (Kiss K., 77.), Erdős, Geiger, Romic, Péter.  Edző:  Vas László.
Gólszerzők:  Péter (20.), Pócs (65.), ill. Fujsz (7.)

 

Hiába nézett ki jól az első pár perc a SZEOL SC szempontjából, egy lecsorgó labda után Fujsz pontos lövésével a Pécs szerzett vezetést a vasárnapi NB III-as bajnokin. A gólt követően lassan éledezett a SZEOL, és egy jobb oldali akciót követően Péter érkezett középen, aki közelről egyenlíteni tudott.

A főképp a küzdelemről szóló mérkőzés második félidejében a Pécs nem elégedett meg az egy ponttal, továbbra is agresszívan letámadott, aminek köszönhetően volt területük a támadásokra a szegedieknek. Pócs Tamás pontos és lapos lövésével sikerült fordítania Siha Zsolt csapatának, és mint később kiderült, mindez három pontot ért. A PMFC ugyan kemény csatára késztette a SZEOL-t, de hátul magabiztos lábakon álltak Rácz Lászlóék, akik így először örülhettek három pontnak a 2019-es esztendőben.

Siha Zsolt: – Tetszett, ahogy a csapatom lereagálta a korán kapott gólt. Gratulálok a PMFC-nek, mert ez az agresszív letámadás hosszú távon eredményes lehet, nekünk viszont ebben a szituációban erre, egy ilyen brusztolós győzelemre volt szükségünk. Ezzel átestünk a tavaszi tűzkeresztségen, büszke vagyok a csapatomra!

Forrás: delmagyar.hu

Galéria: