Nem volt elég motivált a SZEOL

kép

Egygólos találkozón szenvedte el második vereségét a harmadosztályban a SZEOL SC. A szegediek az Iváncsa otthonából távoztak pont nélkül.

Két pont választotta el a forduló előtt a tabella élén a SZEOL-t és a Tiszakécskét, ezért a szegedieknek jól is jöhetett volna a Mórahalom tiszakécskei pontszerzése, ám ezt nem tudta kihasználna a kék-fekete alakulat. Kissé tompán futballozott Siha Zsolt együttese a szombat délutáni találkozón, ahol az első félidőben nem láthatott gólt a közönség. A gólcsendet a hajrához közeledve Pribék Patrik törte meg. Az Iváncsa támadója nagyjából 25 méterről vette célba Prokop kapuját, s lövése olyan jól sikerült, hogy a labda a hálóban kötött ki. Ezután sem sikerült felpörögnie kellőképpen a SZEOL-nak, így az egalizálás is elmaradt, ezzel pedig második vereségét szenvedte el a csapat. Ennek ellenére nyolc fordulót követően is vezeti a bajnokságot a gárda, ám előnye most már csupán egy pont a másodikkal szemben. A következő fordulóban a tavaly még másodosztályú Kozármislenyt fogadja a SZEOL október nyolcadikán, vasárnap.

Labdarúgó NB III. Közép csoport 8. forduló

Iváncsa KSE – SZEOL SC 1-0 (0-0)
Iváncsa, Iváncsa Sportpálya. Vezette: Jakab Árpád (Iványi István, Bati Norbert).
Iváncsa: Dániel Cs. – Balogh L. (Márki, 90’), Kertai, Fekecs, Aradi, Cseszneki, Imrik (Büki, 78’), Pribék, Bartha (Folmer, 66’), Imrik, Varga B. Vezetőedző: Domján Attila.
SZEOL: Prokop – Rácz, Grünwald, Gajág, Lévai, Mihály D. (Papp Á., 70’), Ondrejó, Gönczö (Rabatin, 70’), Forró (Buzási, 60’), Kéri, Maksimovic. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Gól: Pribék (68’).

Siha Zsolt: “A motiváltabb csapat győzött a mai találkozón. Bár már jobban néztünk ki, mint két hete a Szentlőrinc ellen, de ma is jobban akarta az ellenfél a sikert.”