Tíz emberrel is volt esélye a SZEOL SC-nek

kép

Hamar gól-, majd emberhátrányba került a SZEOL SC a kecskeméti Széktói-stadionban. A rossz kezdés ellenére a kék-feketéknek lett volna esélyük arra, hogy legalább egy pontot szerezzenek, viszont a KTE a második félidő közepén lezárta a meccset.

 

Kecskeméti TE–SZEOL SC 2–0 (1–0)

Labdarúgó NB III Közép csoport, 10. forduló. Kecskemét, Széktói stadion, 300 néző. Vezette: Kulcsár Katalin – közepesen (Zahorecz, Vrbovszki).

Kecskemét: Mészáros– Bagó, Farkas, Nádudvari, Vladul (Rozsi, 91.), Urbán, Selyem (Tóth R., 65.), Zámbó, Szabó, Markó (Kitl, 89.), Zámbori. Vezetőedző: Szabó Tibor.

SZEOL SC: Leindler 5 – Gajág 5, Rácz 5, Gál 5, Grünvald 5 – Forró 4 (Papp Á. 5., a szünetben)), Lévai 4,  Kozics 4 (Pócs, 64. –), Kéri 3–2=1 – Beretka 4, Buzási 4 (Tomisics, 68. –). Vezetőedző: Siha Zsolt.

Gólszerző: Vladul (6., 62.)

Sárga lap: Farkas (30.), Markó (33.), Nádudvari (82.), Mészáros (85.), Vladul (91.) ill. Gál (78.), Gajág (83.).

Kiállítva: Kéri (13.)

 

Már az ötödik percben hátrányban volt a SZEOL SC a Kecskemét vendégeként, miután Vladul Stefan fordulhatott kapura a tizenhatos előterében, majd lőtte a labdát a sarokba. Nem sokkal később még nagyobb lett a baj szegedi szempontból, hiszen Kéri megmozdulását egyből piros lappal díjazta a játékvezető.

 

Az emberhátrány ellenére voltak helyzetei a SZEOL-nak, Buzási fejese és Kozics lövése is könnyen góllal zárulhatott volna, szépíteni viszont nem sikerült.

 

A mezőnyben uralta a játékot a SZEOL, a hazaiak kevésszer tudtak eljutni Leindler kapujáig. A labdarúgás íratlan szabályai ezúttal is érvényesültek, a szegedi kimaradt helyzeteket megbüntette az ellenfél, és Vladul a játékrész közepén megszerezte önmaga és csapata második találatát is egy kontrát követően.

 

A hátralévő időben már nem akadt helyzete a SZEOL-nak, amely ismét pont nélkül maradt egy idegenbeli mérkőzésén.

 

Siha Zsolt: – A véleményes kiállításig borzasztóan játszottunk, semmit nem valósítottunk meg a megbeszéltekből. Kettős érzésem van, mert ezután bátran futballoztunk, minden elismerésem a srácoknak, mert tíz emberrel is helytálltak.

 

Forrás: delmagyar.hu