Többet érdemelt volna SZEOL SC

kép

Hiába kezdett jól és szerzett vezetést az első negyedóra végén a SZEOL SC a Kozármisleny vendégeként, az egyenlítés után a hazaiak szerezték meg a második gólt, ami egyben eldöntötte a találkozót.

Kozármisleny–SZEOL SC 2–1 (1–1)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 12. forduló. Kozármisleny, 300 néző. Vezette: Káprály Mihály – jól (Pápai, Pipicz).

Kozármisleny: Molnár P. – Rácz Á., Nicsenko (Tóth M., 66.), Wittrédi, Márkvárt (Grabarics, 73.), Beke, Kiss, Kocsis, Racskó, Tóth M. (Lantos, 92.), Turi. Vezetőedző: Turi Zsolt.

SZEOL SC: Leindler 5 – Gajág 5, Rácz 6, Gál 5, Grünvald 5 – Lévai 5, Ondrejó 5, Kozics 4, Tomisics 5 (Pócs 5, 63.), Horváth P. 5, Péter 4. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Gólszerzők: Wittrédi (18., 11-esből), Tóth (71.), ill. Rácz L. (15.).

Sárga lap: Turi (80.), ill. Rácz L. (17.), Tomisics (21.), Horváth (51.), Gál (58.),

Lévai (64.).

Ondrejó szögletére érkezett a hosszún Rácz László, és lőtte a léc alá a labdát, amivel negyedóra után vezetett a SZEOL a Kozármisleny otthonában. Nem sokkal később Rácz kezezéséért ítélt büntetőt a játékvezető, amit Wittrédi váltott gólra.

A kék-feketéknek megvoltak a lehetőségeik arra, hogy újból megszerezzék a vezetést, azonban kihagyták a helyzeteiket. A második félidő közepén egy kontrát befejezett a Misleny, a nyílt meccsen pedig a második gól döntő jelentőséggel bírt.

Siha Zsolt: – Nem érdemeltünk vereséget, sokat tettünk azért, hogy legalább egy pontot szerezzünk, de ilyen a futball.