Újabb SZEOL-vereség

kép

Ismét kikapott a SZEOL SC a labdarúgó NB III Közép csoportjában. A kék-feketék második félidei jobb játéka nem volt elég Dabason ahhoz, hogy legalább egy pontot szerezzenek.

FC Dabas–SZEOL SC 1–0 (1–0)

Labdarúgó NB III Közép csoport, 9. forduló. Dabas, 300 néző. Vezette: Szommer Attila – gyengén (Rózsa, Nagy M.)

Dabas: Scheilinger – Molnár S., Csendes, Szenes (Takács, 60.), Sándli (Seregy, 55.), Sárközi, Crkvenjakov (73.), Erős, Fritz, Földes, Eördögh. Vezetőedző: Erős Károly.

SZEOL SC: Leindler 0 – Gajág 6, Rácz 6, Gál 6, Grünvald 5 – Forró 5 (Kéri 5, 59.), Kozics 4 (Lévai 5 – a szünetben), Ondrejó 5, Buzási 5 (Pócs, 80.), Péter 4, Beretka 4. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Gólszerző: Crkvenjakov (27.)

Sárga lap: Erős (69.), Scheilinger (90.) ill. Gál (46.), Péter (59.), Lévai (69.), Gajág (85.)

 

Ahogy az várható volt, az utóbbi hat meccsén nyeretlen Dabas igen motiváltan kezdte a SZEOL SC elleni vasárnapi meccset. A kemény stílus nem ízlett a szegedieknek, a Dabas pedig a korábbi mórahalmi csatár, Dalibor Crkvenjakov góljával megszerezte a vezetést is.

 

A fordulás után már jobb teljesítményt nyújtott a SZEOL, több helyzetet is kidolgoztak Péter Antalék, de ezek rendre kimaradtak, ráadásul több, büntetőgyanús szituációban sem ítélt tizenegyest Szommer játékvezető. A végén Kéri Tamás kapott egy óriásit a térdére, de sem ez, sem az Ondrejó ellen elkövetett megmozdulás nem ért büntetőt, a SZEOL így pont nélkül maradt Dabason, és másodjára kapott ki a bajnokságban.

 

Siha Zsolt: – Hiába hívtam fel rá arra a figyelmet, hogy ellenfelünk motivált lesz, a meccs elején bent maradtunk az öltözőben. A döntetlenre rászolgáltunk volna. Nem szokásom a játékvezetővel foglalkozni, de ez ma gyenge teljesítmény volt a részéről.

 

Forrás: delmagyar.hu