Visszavágott a SZEOL SC a Dabasnak

kép

A második félidőben akár több gólt is szerezhetett volna a SZEOL SC, amelynek azonban Gajág csúsztatott fejese is elégnek bizonyult az újabb három ponthoz. A Makó viszont fontos meccset vesztett. NB III-as eredmények itt!

Kevés lehetőséget hozott a SZEOL SC–Dabas mérkőzés első félideje, amit azonban elrontottak a szegediek az első 45 perc során, azt igyekeztek bepótolni a szünet után.

A fordulást követően ugyanis hamar meglett a vezetés, miután Kozics Barnabás szabadrúgását Gajág Gergő csúsztatta a hosszú sarokba. A gólt követően többet kockáztatott a Dabas, aminek köszönhetően sorra jöttek a szegedi helyzetek, Gajág egy újabb szabadrúgás után a keresztlécet találta el egy kipattanót követően.

 

A vendégek előtt egyetlen komolyabb helyzet adódott, a ráadás pillanataiban egy lecsorgót Molnár Péter lőtt fölé a tizenhatos előteréből. A SZEOL SC megérdemelten tartotta itthon a három pontot, és helyzetei alapján nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna.

Halkó Pál (szakmai igazgató):  – A szünet után egyértelmű fölényben játszottunk, és a pontatlanságok miatt nem lőttünk több gólt.

SZEOL SC–Dabas 1–0 (0–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 23. forduló. Szeged, SZVSE-stadion, 300 néző. Vezette: Antal Péter – közepesen (Kulcsár, Farkas).
SZEOL SC:  Leindler 6 – Tomisics 6, Gajág 7, Gál 6, Grünvald 6 – Horváth P. 6 (Lévai, 68. –), Forró 6, Pócs 6 (Rácz, 88. –), Kozics 7 – Kalmár 6, Beretka 6 (Kéri, a szünetben – 7).  Szakmai igazgató:  Halkó Pál.
Dabas:  Sebestyén - Molnár S., Molnár P., Csendes, Szántó (Sándli, 66.), Fitos, Balanescu, Crkvenjakov, Fritz, Földes, Eördögh.  Edző:  Erős Károly.
Gólszerző:  Gajág (54.).
Sárga lap:  Gajág (74.), ill. Eördögh (16.), Crkvenjakov (25.), Csendes (53.), 
Molnár S. (80.).

Galéria: